Raymond Weil; sveitsisk håndverk til meget gode priser

Publisert av brplassen den

Klassisk, elegant og uavhengig. Denne beskrivelsen har vært synonymt med Raymond Weil i over 40 år. Da Raymond Weil grunnla selskapet i 1976 hadde han et ønske om å skape klokker med en klassisk og tidløs design. 

Klokkene fra Raymond Weil skiller seg ut i mengden med sin harmoniske og elegante design, som uttrykker varige verdier og høy kvalitet. Merket har alltid lagt vekt på at kun det beste er godt nok, og produserer klokker med eksepsjonell kvalitet og finish. Raymond Weil er en av få sveitsiske urprodusenter som fortsatt er frittstående. Dette gir merket muligheten til å gå sine egne veier, noe som er svært viktig for merkets identitet. Dette har blant annet kommet til uttrykk gjennom prisvinnende annonsekampanjer med utgangspunkt i kunst og kultur, som har satt Raymond Weil på kartet blant urentusiaster og andre med sans for flotte klokker.

FREELANCER er Raymond Weils flaggskip kolleksjon. Her finner du både batteridrevet og automatiske klokker. Klokkene er urbane, men samtidig klassiske og elegante.

Kategorier: Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *